Live fast, die young!

Blog
 
 
Asa as rezuma, in cateva cuvinte, experienta mea de la masa de poker.
Nu ma pot abtine! Nu pot! Nu conteaza ca am cele mai mici carti posibile. Daca exista posibilitatea, fie ea infima, sa imi intre o carte buna si sa te bat in mod miraculos, o sa-mi dau toate jetoanele in speranta acelei carti miraculoase. Pe toate! Din pacate, asa se si intampla de cele mai multe ori. Ies primul din joc. Ce sa-i faci? Insist cu incapatanare sa cred in miracole, nu in procente.
Joi, 21 aprilie, raspund invitatiei www.pokerstars.ro si ma gasesc la masa de poker cu Otrava, Chinezu, Vlad Petreanu, Marian Craciun, Horia Ghibutiu si, pe post de antrenor, cu Dan Chisu, pentru a participa la o lectie de poker.
Desi www.pokerstars.ro ne-a pus la dispozitie toate conditiile din lume pentru a juca poker adevarat,  in cinci minute de la inceperea partidei, au inceput sa zboare jetoanele, sa vorbim unii peste altii, sa-i consumam rabdarea lui Dan Chisu, care chiar respecta acest joc si care incerca sa ne ajute sa nu parem o adunatura de salbatici in jurul unei mese catifelate.
Ce-am retinut:
jocul de poker nu este joc de noroc- daca ar fi, n-ar mai exista aceeasi oameni, mereu, in fruntea clasmentelor.
comunicate, comunicare, comunicare- desi toata lume tace, exista un dialog continuu, aprig, intre toti jucatorii.
jocul de poker poate fi spectaculos si distractiv- chiar foarte! E posibil sa supar cateva persoane, dar trebuie s-o spun. Nu tin minte cand m-am mai distrat atat de tare la un meci de fotbal. Se pare ca jocul de poker, jucat chiar si la nivelul la care il jucam noi, poate fi extrem de distractiv, chiar spectaculos (mai ales pentru mine, care, asa cum am mai spus, joc totul pe o carte, de cele mai ulte ori)
Luni, 25 aprilie, de la 19:00, urmeaza partea a doua; in aceeasi formula, dar muuult mai pregatiti, :-), vom merge la Stadio si vom face o partida de poker online la o masa virtuala pusa la dispozitie de www.pokerstars.ro
Si abia acum devine totul interesant; joi, 28 aprilie, ora 19:00, vom putea juca impreuna o partida online. Voi posta pe facebook si pe blog un cod pe care il veti putea folosi pentru un joc de trial gratuit.
Ne vedem la masa!
 
p.s. aveam si poze mai reusite, dar, in speranta ca voi invata ceva, am pus-o pe asta in care ma uit ca un fraier, de pe margine, cum joaca ceilalti.
Ultima modificareDuminică, 24 Aprilie 2016 11:30
(7 voturi)