Printre cele mai curate forme de zbor ale omului. După inspirație, desigur.

Blog

Am fost zilele trecute pe Aerodromul Clinceni și am facut primele mele zboruri cu planorul. Nu am avut răbdare și am pus imediat niște fotografii pe Instagram si Facebook, înainte să postez articolul acesta pe blog.

Cum am ajuns sa zbor cu planorul? M-au contactat cei de la Otter și m-au întrebat dacă am curaj să fac o comandă de pe site-ul lor – www.otter.ro -  în timpul unui looping. 

Say no more! Hold my beer! Vă dați seama că atât a trebuit, să-mi pună cineva la îndoială curajul și să mai și bage un zbor cu planorul, cu așa provocare, în ecuație. :-)

A doua zi m-am prezentat la Clinceni gata să-mi dovedesc bărbăția. Venea și imediat după premiul primit de la Men's Health, așa că am simțit că tine de responsabilitatea mea să dovedesc că nu degeaba am fost numit Man of the year. (Cu această ocazie v-am și anunțat că s-a întâmplat treaba asta cu Man of the year, în cazul în care nu știați - bărbații, tot băieți...) :-)

Despre zborul cu planotul:

Printre cele mai curate, elegante forme de zbor ale omului. Doar cel cu deltaplanul cred că il întrece. Și, desigur, inspirația. :-)

E lin, fără zgomot, fără vibrații, nu poluează. Toată experiența poate fi descrisă destul de bine printr-un singur cuvânt: Eleganță.

Am făcut un zbor cu două looping-uri, în timpul cărora am ajuns la 3G și abia puteam ține ridicată mâna cu telefonul. Forța gravitațională este surprinzatoare tocmai pentru că totul e foarte liniștit în cabină și nu te astepți ca avionul ăla de hartie să poată exercita atâta forță.

Despre comanda de pe Otter.ro: da, am reușit să o fac chiar din primul zbor, care a durat 2-3 minute, al doilea fiind făcut exclusiv pentru plăcerea de a zbura – ca un premiu pentru faptul că am reușit aparent imposibilul. Chiar poți comanda ușor și rapid, indiferent de spațiu și contexte. Există și dovezi foto în articol. Nu că ar fi fost nevoie, dar era păcat să nu pun și fotografii, nu? :-) 

Ultima modificareVineri, 09 Noiembrie 2018 17:02
(6 voturi)