Imprimă această pagină

Cea mai bună investiție posibilă

Blog
 
Gândindu-mă la educație, la ce și cât înseamnă ea în bunul mers al societății, în dezvoltarea individului, îmi dau seama că există o problemă; înțelegem importanța ei abia când realizăm că lipsește. 
 
Observ, înaintând în viață, că inclusiv mie mi-ar fi priit să fi avut mai multă, mai bună, mai devreme. Și lucrez zilnic la asta.
 
Școala și familia joacă cele mai importante roluri în educația copiilor, iar copilăria e cea mai bună perioadă pentru asimilarea educației, dar cred că educarea este un proces continuu prin care ar trebui să trecem indiferent de vârsta pe care o avem, iar responsabilitatea o purtăm toți, și pentru a educa, și pentru a ne educa.
 
Plecând de la aceste crezuri, împreună cu echipăa OMNIASIG Vienna Insurance Group și Fundația World Vision Romania am decis că voi ajuta nu doar cu răspândirea informației, ci și cu strângerea de materiale școlare pentru a veni în sprijinul comunității din Malu Roșu, unde la începutul lunii octombrie a fost demarat un proces complex de renovare a Școlii Gimnaziale cu clasele IV – VIII, școală în care acum, datorită acestei campanii, pot învăța în condiții optime 72 de copii, 60 dintre aceștia provenind din familii defavorizate.
 
Sprijinul comunității din satul Malu Roșu a venit în urma unei analize a nevoilor oamenilor de acolo, realizată împreună cu Fundația și cu autoritățile locale. A rezultat că nevoia primordială în acel sat o constituie școala în care învață copiii, structură în care nu au mai fost efectuate lucrări ample de renovare dinainte de anul 1990.
 
Vă mulțumesc și vă felicit pentru implicare. Vă asigur că ajutorul nostru contează mult pentru acei copii și se decontează nu doar în sentimentul imediat de satisfacție pe care îl avem când ajutăm pe cineva, ci și pe termen lung, prin contribuirea noastră la îmbunătățirea sistemului imunitar al societății din care facem parte.
Ultima modificareLuni, 02 Martie 2020 10:00
(1 Vot)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.